Program je namenjen doseganju svojega optimuma (najugodnejšega stanja) z lastnimi močmi. Tako, da že jutri reagiramo bolje in drugače v službi, družini, odnosih, pri zdravju, financah. Namenjen je tudi tistim, ki bi radi pridobili znanje, kako pomagati drugim, ne samo sebi. Učimo se različnih energijskih in kraniosakralnih tehnik. S to kombinacijo dobimo sinergijo pri delu na sebi in drugih.

Prva stopnja

Po uspešnem srečanju za prvo čakro, se na prvi stopnji ukvarjamo s teoretičnim in praktičnim znanjem za doseganje bolj kakovostnih meja v našem življenju. Spoznamo naše čakre, njihove funkcije, delovanje in katere organe polnijo s svojo energijo. Naučimo se vzpostaviti zdrave, kvalitetne medsebojne odnose v vsakodnevnem življenju. Programirati svoje želje in potrebe za boljšo prihodnost. Spoznamo pet naših glavnih energijskih struktur: nebesni tip, večni otrok, žrtev, kontrolor in perfekcionist, ter s tem bolje spoznamo sebe, kakor tudi druge. Naučimo se antistresno tehniko. Spoznamo zakone vesolja, po katerih je dobro delovati za harmonično in zdravo življenje. Naučimo se tudi prepoznavati naše sanje.

Pri delu na drugih se naučimo naslednjih energijskih tehnik:

  • balansiranje možganov
  • polnjenje drugih z matriks energijo

Druga stopnja

Na prvi stopnji pridobimo že določeno količino energije, tako da se nam avra močno polni in čisti. Druga stopnja je namenjena teoretičnem in praktičnem znanju o egu (tretja čakra). Tu pride do čiščenj starih ego vzorcev, katere nadomestimo z novimi, naprednejšimi in to nam omogoča bolj kvalitetno življenje na vseh področjih našega življenja. Miselni vzorci postajajo naprednejši, podzavest se nam začne kreirati na novo. Dotaknemo se našega bitja, duše. Naučimo se zaščititi pred energijsko krajo. Podrobneje se spoznamo z našimi čakrami in se naučimo povezati, občutiti in vplivati na njih. Našo avro se naučimo frekvenčno spremeniti v štiri različna energijska stanja, ki jih lahko uporabljali v življenju odvisno od situacije, katero bomo potrebovali: stanje volje, stanje ljubezni, stanje uma in nevtralno stanje. Spoznamo energijski horoskop, kateri nam pove kakšne energije so naše in koliko smo ali nismo kompatibilni z drugimi. V šamanskem potovanju gremo v naš spodnji svet. Naša avra postaja vedno bolj pretočna, čista, večja in bolj centrirana.

Pri delu na drugih se naučimo naslednjih energijskih in kraniosakralnih tehnik:

  • terapija z zvokom
  • glajenje avre
  • čiščenje hrbtenice

Tretja stopnja

S tem, ko je naša avra večja, čistejša, bolj pretočna, centrirana in višjih frekvenc, mi postajamo vedno bolj sposobni gledanja in delovanja s šestega nadstropja naše življenjske hiše kjer se nahajata modrost in intuicija (šesta čakra). Po delu na našem egu (tretja čaka), je večji del čiščenja naših podzavestnih vzorcev za nami. To je zelo pomemben korak k bolj kvalitetnemu, zdravemu in naravnemu načinu življenja.

Na tretji stopnji delamo na travmah, blokadah in odnosih iz otroštva, ki so nas zaznamovali v otroštvu in s katerimi še dan danes delujemo do sebe in do drugih. Delamo na partnerskih odnosih (dialog). Naučimo se sprejemati odločitve za različne potrebe v našem življenju. Še globlje se povežemo z našo dušo. V šamanskem potovanju gremo v zgornji svet. Tretjo stopnjo zaključimo z delom na hara liniji.

Pri delu na drugih se naučimo naslednjih energijskih in kraniosakralnih tehnik:

  • duhovna operacija,
  • šivanje avre,
  • energijska jajčka