BRAZPLAČNA PREDAVANJA

KAKO SI LAHKO POMAGAMO SAMI? (ZDRAVJE, MEDSEBOJNI ODNOSI, SLUŽBA, FINANCE…)

KAKO LAHKO ZADOSTIMO POTREBI PO DOVOLJ ENERGIJI ZA PREMAGOVANJE IZIVOV V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU?

Energijska medicina ali energijska samopomoč je celostno znanje o človeškem energijskem sistemu in se nadaljuje tudi tam, kjer se klasična medicina izčrpa in prizna svoje meje. Je znanje, s katerim postanemo in ostanemo energijsko samooskrbni, samostojni.

V 70 tih letih prejšnjega stoletja je tudi znanost dokazala in potrdila obstoj človeškega energijskega sistema. Naš energijski sistem je sestavljen iz grobe materialne energije (fizično telo) in subtilne energije: čustvene, intelektualne, ustvarjalne in duhovne. Znanost je tudi ugotovila, da se vse najprej začne dogajati na naših subtilnih energijah in nato se čez nekaj časa prenese na fizično telo in v naša življenja.

Mi vsi za vse v življenju potrebujemo energijo. Tudi ko ležimo ali spimo, naše telo potrebuje energijo, da opravlja osnovne presnovne funkcije za ohranitev življenja. Energijo potrebujemo za fizične aktivnosti, za dobre odnose, za miselno čustvene procese, skratka za vse v življenju.

Če pogledamo naravo – v naravi želi biti vsako živo bitje samostojno. Energijska medicina spodbuja ta proces tudi pri človeku. Tako je prvi korak, da se naučimo, kako se sami napolnimo z novo količino naravne življenjske energije. To je zelo pomembno, da si znamo sami napolniti svoje energijske baterije, kadarkoli to želimo in koliko si to želimo. Zakaj je to najbolj pomembno v življenju? Zato, ker z več energije nam gre vse lažje v življenju. Lažje premagujemo stresne situacije, ne zbolevamo, bolj kvalitetni postajajo naši medsebojni odnosi, znamo si pridobiti pozitivne finance, začnejo se čiščenja zastarelih programov in ego obrazcev, pride do globoke dolgoročne pozitivne spremembe v našem življenju, znamo se zaščititi pred krajo energije.

Današnje življenje je zmeraj bolj stresno, dogajajo se nagle spremembe, moralne in etične norme padajo iz dneva v dan, družba zmeraj več zahteva od nas. Ko tako živimo, porabljamo zmeraj več energije in če se ne znamo napolniti z novo, svežo življenjsko energijo, slej, ko prej pridemo v situacijo, ko nimamo več dovolj naravne energije. Takrat se v nas sproži pomožni energijski generator in to je adrenalin. Adrenalin je hormon stresa in mi smo v stresu ter začnemo izgorevat. Izgorelost je resen problem sodobne družbe. Ko smo na adrenalinu, nam pade imunski sistem in začnemo zbolevat. Ko nimamo dovolj naravne energije, ne zmoremo vzpostaviti ljubečih, zdravih, naravnih medsebojnih odnosov, ne zmoremo kvalitetno opravljati službenih obveznostih, nismo se zmožni zaščititi pred krajo energije itd.

Na žalost, spontana obnova energije danes več ne zadošča in potrebno se je začet dodatno polnit z naravno življenjsko energijo. Pridobiti si moramo samo nekaj znanja o sebi, naši energijski pretočnosti in potem lahko veliko lažje živimo: bolj zdravo, naravno, srečno in zadovoljni sami s seboj ter z ljudmi okoli sebe.

Energijska samopomoč nam nudi znanje, da se znamo sami napolnit z novo, svežo naravno življenjsko energijo in tako postanemo energijsko samooskrbni. Zakaj bi zapravljali čas in denar ter postali odvisni od različnih: bioenergetikov, zdravilcev, svetovalcev, kemije v obliki tablet in infuzije, aparatov in dopolnil v smislu polnjenja z energijo, če imamo možnost, da se lahko sami kolikor želimo in kadarkoli si to želimo, napolnimo z novo, svežo, naravno življenjsko energijo.

Na predavanju bo govora o energiji, o energijski samopomoči, o našem energijskem sistemu in kako aktivirati naše zakrnele potenciale.

Predavanje je brezplačno in predhodne rezervacije niso potrebne.

Vljudno vabljeni!