BRAZPLAČNA PREDAVANJA

KAKO SI LAHKO POMAGAMO SAMI?

(MEDSEBOJNI ODNOSI, SLUŽBA, ZDRAVJE, FINANCE…)

KAKO LAHKO ZADOSTIMO POTREBI PO DOVOLJ ENERGIJI ZA

PREMAGOVANJE IZIVOV V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU?

Energijska medicina ali energijska samopomoč je nadaljevanje klasične medicine, saj človeka dela samostojnega, da celostno dela na sebi.

V 70 tih letih prejšnjega stoletja je znanost dokazala in potrdila obstoj človeškega energetskega sistema. Naš energijski sistem je sestavljen iz grobe materialne energije (fizično telo) in subtilne energije: čustvene, intelektualne, ustvarjalne in duhovne. Znanost je tudi ugotovila, da se vse najprej začne dogajati na naših subtilnih energijah in nato se čez nekaj časa prenese na fizično telo in v naša življenja.

Mi vsi za vse v življenju potrebujemo energijo. Tudi ko ležimo ali spimo naše, telo potrebuje energijo, da opravlja osnovne presnovne funkcije za ohranitev življenja. Energijo potrebujemo za fizične aktivnosti, za dobre odnose, za miselno čustvene procese, skratka za vse v življenju.

Vse kar potrebujemo za zdravo srečno življenje, se nahaja znotraj nas samih, a mi to neprestano iščemo od zunaj. Pri zdravnikih, zdravilcih, bioenergetikih, raznih svetovalcih, terapijah, super hrani, tabletah itd.

Če pogledamo naravo. V naravi želi biti vsako živo bitje samostojno. Energijska medicina spodbuja ta proces tudi pri človeku. Tako je prvi korak, da se naučimo, kako se sami napolnimo z novo količino energije. To je zelo pomembno, da si znamo sami napolniti svoje energijske baterije, kdaj to želimo in koliko si to želimo. Zakaj je to najpomembnejše v življenju? Zato, ker z več energije nam gre vse lažje v življenju. Lažje premagujemo stresne situacije, bolj kvalitetni postajajo naši medsebojni odnosi, znamo si pridobiti pozitivne finance, začnejo se čiščenja zastarelih programov in ego obrazcev, pride do globoke dolgoročne pozitivne spremembe v našem življenju.

Pridobiti si moramo samo nekaj znanja o sebi, naši energijski pretočnosti in dosti lažje živimo. Bolj zdravo, naravno, srečno in zadovoljni sami s seboj ter z ljudmi okoli sebe. 90% svojih izzivov lahko rešimo sami, ostalih 10% pa rešujejo strokovnjaki, če ne moremo sami. Potrebno si je pridobiti novo količino energije in kvalitetno znanje, da si lahko sami s svojimi močmi pridobimo psihofizično zdravje, kvalitetne medsebojne odnose, pozitivne finance in duhovni napredek.

Na predavanju bo govora o energiji, o energijski samopomoči, o našem energijskem sistemu in kako aktivirati naše zakrnele potenciale.

Predavanja so brezplačna in predhodne rezervacije niso potrebne.

Vljudno vabljeni!